Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

The Infinity Roses foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.

continua cumparaturile
Total: 0.00 RON

Produse in cos: 0
Finalizeaza Comanda

About us

Aspect natural


Un amestec de substante biodegradabile și non-toxice transformă o plantă obișnuită într-o Infinity Rose care își păstrează culoarea strălucirea și aspectul natural, pentru o perioadă lungă, fără alte eforturi de întreținere.

100% ecologic


Datorită condițiilor speciale de conservare, Infinity Roses emit o mireasmă mai mare de parfumspre deosebire de cele proaspete. Astfel, protejezi mediul și te bucuri de frumusețea florilor mai mult timp.

Posibilități nelimitate


Fiind prin definiție inedite, Infinity Roses surprind privitorul prin eleganță,prin varietatea de culori și o durată de viață îndelugată.

Cadoul ideal


Pentru momentele în care nu știi care ar putea fi cadoul potrivit pentru persoanele importante din viața ta, există THE INFINITY ROSES - creatorul tău de....momente speciale. Un trandafir sau o cutie cu trandafiri inedită.

 Descoperă THE INFINITY ROSES !

About us

biancadragusanu18

biancadragusanu18

Fiecare floare inseamna o poveste ❤️ Ale mele vin cu multa dragoste de la @theinfinityroses.ro » Vezi pe instagram

shes.larissa

shes.larissa

Forgot to post this ❤️ @theinfinityroses.ro you the best! Thank you !

» Vezi pe instagram
marisa.paloma

marisa.paloma

Și când te gândești că trandafirii aceștia nu mor niciodată...

» Vezi pe instagram
Copyright © 2024 theinfinityroses.ro